Lichtlijnig

Weerzien met een buizerd(?)

door op 17 okt 2013 om 12:58 uur, onder natuur, vogels

Als het met de benen (hopelijk tijdelijk) weer eens even wat minder gaat, dan wil dat niet zeggen dat ik binnen blijf zitten mokken. Als de auto beschikbaar is, kan ik altijd even een ritje maken en zien wat mijn pad zoal kruist. En dat heb ik gisteren na afloop van mijn bezoekje aan de kapper dan ook gedaan …

Daarbij kwam ik hemelsbreed ongeveer 1,5 tot 2 km van de plek waar ik vorige week dinsdag een mooie witte buizerd op een paal zag zitten opnieuw langs een buizerd, die wel even voor me wilde poseren. Dit exemplaar bleef met zijn rug en zijn rechter flank naar me toegekeerd zitten, waarbij hij een paar maal een snelle blik in de camera wierp. Omdat hij zich niet even wilde omdraaien, kon ik het niet met zekerheid zeggen, maar het kan haast niet anders of dit was dezelfde mooie witte buizerd

Wat is hij mooi, hè!? Met deze ontmoeting was mijn dag alweer goed!

:, , , , , , , , ,

Ga om te reageren naar: Afanja's weblog. Klik daar op de tekst "Comments" naast de titel van het logje.

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!