Lichtlijnig

Een gesluierde schoonheid

door op 09 jul 2013 om 14:33 uur, onder juffers & libellen, Macro's, Merskenheide, natuur

Het werd tijd om weer eens een poging te wagen om wat waterjuffers en libellen te fotograferen, daarom heb ik me rond het middaguur een tijdlang met camera en stoeltje bij het vennetje bij de Merskenheide genesteld. De noordelijke wind zorgde voor een aangename temperatuur rond de twintig graden, maar voor de macrofotografie was diezelfde wind weer regelmatig spelbreker …

Desondanks lukt het me o.a. om een paar aardige foto’s te maken van deze heidelibel. Tja, en dan komt weer de vraag om wat voor heidelibel het gaat. Ik twijfel tussen een bloedrode of een steenrode heidelibel, daarom noem ik het voorlopig maar gewoon een gesluierde schoonheid, dan zit ik altijd goed … 🙂

:, , , , , , , , , , , ,

Ga om te reageren naar: Afanja's weblog. Klik daar op de tekst "Comments" naast de titel van het logje.

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!