Lichtlijnig

Rustende bezige bij

door op 17 jun 2013 om 15:09 uur, onder insecten, Macro's, natuur

Het is topdrukte voor de bijen en andere bestuivers momenteel. Als er maar geen eind lijkt te komen aan de schier eindeloze rij geurige en kleurige bloemen die nog bezocht moeten worden, dan wil je als bij op zijn tijd ook wel eens even lekker uitrusten op een lekker groen blaadje in een schaduwrijk hoekje …

Dat gevoel heb ik momenteel ook. Nadat ik vanmorgen urenlang vruchteloos heb zitten puzzelen en ploeteren om in de digitale wereld iets gedaan te krijgen, ga ik de rest van de dag ook maar in een schaduwrijk hoekje in de tuin zitten. Het is er nu tenslotte nog redelijk koel, dat zou morgen en overmorgen wel eens anders kunnen zijn met tropische temperaturen in het vooruitzicht …

:, , , , , , , , , , ,

Ga om te reageren naar: Afanja's weblog. Klik daar op de tekst "Comments" naast de titel van het logje.

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!