Lichtlijnig

Langs de waterlijn

door op 15 jun 2011 om 13:30 uur, onder landschap, Terschelling

Dat gebanjer door het rulle zand op het eerste deel van het strand viel me niet mee zo vlak na het fietstochtje. Daarom heb ik maar zo snel mogelijk koers gezet naar het harde zand bij de waterlijn. Onderweg passeerde ik Fikkie, die met de bal op zijn baasje leek te wachten …

Witte schuimkoppen bleven gestaag het strand op rollen …

Een paar meisjes slenterden samen blootsvoets door het water …

Even heb ik overwogen mijn sokken en schoenen ook uit te trekken, maar ik kon er niet toe komen, want dan loop je daar met in de ene hand een camera en in de andere een paar schoenen, dat werkt niet …

En om Aafje nu met mijn schoeisel op te zadelen, dat is ook al weer zo wat …

Het is goed te zien dat er vlak boven de Waddeneilanden een druk bevaren scheepvaartroute loopt …

Het was er een komen en gaan van passerende schepen …

Morgen slenteren we terug naar de duinen, onderweg bekijken we dan wat strandvondsten …

:, , , , , , , , , , ,

Ga om te reageren naar: Afanja's weblog. Klik daar op de tekst "Comments" naast de titel van het logje.

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!