Lichtlijnig

Vliegenzwam

door op 22 sep 2010 om 16:29 uur, onder paddenstoelen

De gebeurtenissen van afgelopen zondag werken voorlopig nog wel even na. Zo werd ik aan het eind van de ochtend gebeld door een clubgenoot die zondag niet aanwezig was, maar die gisteren tijdens de clubavond wel het een en ander had gehoord. Was hij erbij geweest, dan waren de zaken waarschijnlijk heel anders gelopen. Maar ja, sommige gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer. Enfin, we hebben in elk geval een prima gesprek gehad, en respect en waarderende woorden naar elkaar uitgesproken, en daar ben ik oprecht blij mee.

Vanmiddag heb ik in alle rust een rondje gereden, waarbij ik een paar keer even lekker in de berm in het zonnetje heb gezeten. Een echte fotokuier zat er nog niet in, maar als je de goede plekjes weet te vinden, zijn er ook genoeg schoonheden aan de kant van de weg te zien. De vliegenzwam behoort zeker tot die categorie …

Een close-up van de witte stippen aan de bovenkant …

Een close-up van de plaatjes aan de onderkant …

:, , , , ,

Ga om te reageren naar: Afanja's weblog. Klik daar op de tekst "Comments" naast de titel van het logje.

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!