Lichtlijnig

Gezondheidsupdate

door op 23 mei 2010 om 12:12 uur, onder ditjes & datjes

Ik had me voorgenomen om t.g.v. Pinksteren een mooi bloemrijk logje te plaatsen, maar voordat ik dat doe moesten we het eerst maar eens over wat gezondheidsperikelen hebben. Nee, niet over die van mij, want met mij gaat het prima. Het iets warmere weer van de afgelopen dagen heeft me goed gedaan.

Ook met Aafje gaat het na een week met veel pijnlijke naweeën van de operatie gelukkig de goede kant weer op. Gisteren heeft ze voor het eerst weer eens smakelijk zitten eten. Tijmen’s reactie: “Nog even, dan kan beppe alles weer net zo lekker eten als ik …” 🙂

Waar het ondanks de verplaatsing naar een andere server nog altijd niet helemaal goed mee gaat, is mijn weblog. Hoewel het weblog een stuk sneller is geworden, kreeg ik gisteravond en vanochtend toch weer een paar mailtjes van mensen die niet kunnen reageren. Ik snap er geen sikkepit van …  🙁

Hoe dan ook: het zonnetje schijnt, maak er een mooie Pinksterdag van!

:, , , , ,

10 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!