Lichtlijnig

Roodborstje

door op 22 feb 2010 om 13:03 uur, onder huis & tuin, vogels, weerbeeld

Gisteravond ging ons tuintje voor de zoveelste maal deze winter opnieuw schuil onder een witte deken. Onder invloed van de regen van vandaag is de tuin amper twaalf uur later – op dat ene hoopje decembersneeuw na – weer groen …

De combinatie van regen, onwillige benen en Olympische Winterspelen, waardoor ik afgelopen nacht opnieuw wat al te laat in mijn bedje rolde, nodigen niet uit tot het maken van een fotokuiertje. Gelukkig brengt het roodborstje dagelijks een paar maal een bezoekje aan ons tuintje om voor wat afleiding te zorgen …

Nadat hij zich bij het voederplekje achter in de tuin tegoed had gedaan aan wat zaadjes, scharrelde hij een tijdje rond bij de rotspartij waar het beekje bij onze vijver ontspringt. Nadat hij de zaak van alle kanten grondig had bestudeerd verdween hij weer naar elders …

:, , ,

13 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!