Lichtlijnig

Wak

door op 17 feb 2010 om 12:03 uur, onder ditjes & datjes, vogels

Het leven zit vol verrassingen, soms zijn dat prettige verrassingen, soms ook minder prettige. Gistermiddag werden we geconfronteerd met een minder prettige verrassing. Terwijl ik in de buurt van Tijnje de onderstaande zwaan, die in een groot wak rond dobberde, stond te fotograferen, kwam Aafje in figuurlijke zin in een wak terecht, waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht …

In eerste instantie zag het er naar uit, dat ze daar één nachtje ter observatie zou moeten blijven, maar daar lijken nu nog zeker twee nachtjes bij te komen. Echt verontrustend schijnt dat gelukkig niet te zijn. Uit betrouwbare bron heb ik inmiddels begrepen dat een 48-uurs opname gebruikelijk is in dergelijke gevallen. Ze heeft daar een goed en warm plekje, en ze houden haar goed in de gaten, maar leuk is anders. Totdat alles weer bij het oude is, waggel ik wat improviserend en telefonerend rond …

:, , , ,

14 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!