Lichtlijnig

Skywatch Friday 80

door op 22 jan 2010 om 00:01 uur, onder landschap, Skywatch Friday, wolken

De lucht is hier in het noorden al twee weken vrijwel iedere dag grijs en saai, daarom heb ik voor vandaag twee foto’s uit het archief gehaald voor Skywatch Friday. Een paar dagen voordat onze witte en grijze winter begon, speelden de zon en de wolken op 12 december 2009 een spel met elkaar, en met een paar bomen …

The sky has been grey and boring for two weeks now in the northern part of the Netherlands, that’s why I took two pictures from my archive for today’s SWF. A few days before our white and grey winter started, the sun and the clouds were playing a game with each other, and with a pair of trees on december 12 2009 …

.

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo … Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo

Skywatch Friday

Maak er een mooi weekend van! … – … Enjoy your weekend!

:, , , , ,

17 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!