Lichtlijnig

Tegenlicht

door op 21 nov 2009 om 14:07 uur, onder landschap, wolken

Het weer liet het deze week niet toe om veel op pad te zijn, maar de keren dat ik op pad was, waren in fotografisch opzicht toch wel geslaagd. Voor de Skywatch Friday van gisteren had ik een ruime keuze, want het stormachtige karakter van het weer heeft de saaie grijsheid van vorige week verdreven. Tussen de veelal nog steeds grijze wolken kwam af en toe weer wat ruimte voor de zon, en hier en daar was soms weer een stukje blauw te zien …

Nadat ik gisteren voor Skywatch Friday uiteindelijk heb gekozen voor een paar van de meest actuele foto’s, namelijk van de donderdag, vandaag twee tegenlichtopnamen die ik dinsdagmiddag heb gemaakt in de buurt van De Veenhoop. Kijkend naar de lucht zouden ze echter ook vandaag gemaakt kunnen zijn …

:, , ,

14 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!