Lichtlijnig

Waterkoud

door op 03 nov 2009 om 15:36 uur, onder ditjes & datjes, MS

Terwijl ik dit schrijf, schijnt het zonnetje lekker naar binnen. Dat lijkt intussen echter wel de langste tijd te hebben geduurd, want de Buienradar laat zien dat de eerste buien die momenteel vanuit het zuidwesten over het land trekken, dichterbij komen. Tot nu toe lossen ze steeds boven het IJsselmeer op, maar dat zou in de loop van de middag wel eens kunnen veranderen. Het lijkt een goede middag te worden om even een rondje buitenom te maken om wat buienluchten te fotograferen, maar aangezien Aafje de auto mee heeft, stel ik dat maar een dagje uit …

Verder dan de tuin waag ik me vandaag niet van huis, en dat dan ook alleen maar omdat ik even iets in de afvalcontainer moest gooien. Het viel me meteen op dat het buiten een stuk kouder was dan binnen, ’t is waterkoud als je het mij vraagt. Behalve dat het koud was, viel het me ook op dat het zonlicht mooi door de bladeren van de bomen achterin de tuin speelde. Daarbij zorgde de bijna strakblauwe hemel voor een mooi kleurrijk contrast, en dus ben ik toch nog maar even naar binnen gelopen om de camera te pakken …

De rest van de dag stort ik me weer met veel genoegen op wat computerklusjes. Nadat de gevoelsstoornis in mijn halsstreek vorige week onder invloed van de weersverandering weer behoorlijk actief is geworden, en ik mezelf in die week bepaald niet heb ontzien, kan het helemaal geen kwaad om het vandaag nog even rustig aan doen. Als het een beetje meezit, kan ik er morgen weer even opuit trekken op te zien hoe hard de bladeren van de bomen waaien …

:, , , , , ,

21 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!