Lichtlijnig

Bij de hedera

door op 17 okt 2009 om 15:51 uur, onder bloemen & planten, huis & tuin, insecten

Terwijl Aafje in de tuin aan het netwerken was – foto’s hiervan volgen binnenkort – heb ik mijn camera op de rand van de tuin gericht. Zodra het zonnetje even schijnt, is het een drukte van belang bij de hedera. Diverse insecten scharrelen hun kostje er bij elkaar …

De meest voorkomende soort is te zien op de bovenstaande foto en de twee foto’s hieronder. Is het een soort zweefvlieg, is het een blinde bij …? Ik heb eerlijk gezegd geen idee, maar mooi zijn ze zeker …

.

Verder zitten er veel dambordvliegen …

Stront- of drekvliegen …

En wespachtigen …

:, , , , , ,

17 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!