Lichtlijnig

Regen

door op 07 okt 2009 om 16:13 uur, onder bloemen & planten, druppels, huis & tuin

Dit was hier een groot deel van de dag het beeld: zwaar bewolkt en regen … regen … en nog eens regen …

Het is, omdat ik aan het eind van de ochtend bij de huisarts werd verwacht om de eerste van een serie van drie griepprikken in ontvangst te nemen, anders was ik lekker binnen gebleven. Tegen beter weten in had ik gewoontegetrouw mijn camera meegenomen, maar ik heb me behalve bij de huisarts niet buiten de deur gewaagd.

Halverwege de middag begon het wat lichter te worden en werd het zowaar droog. Voor een fotokuiertje had ik toen geen puf meer, daarom ben ik nog maar even op zoek gegaan naar wat druppeltjes in de tuin. Ze waren bijna niet te zien, maar ik vond een aantal druppeltjes die nauwelijks de grootte van een speldenkop hadden in de laatste roze bloemen die onze tuin sieren …

Aan één van de druiven die aan de pergola hangen, hing een grote glinsterende druppel die een doorkijkje bood naar een paar trossen druiven die iets verderop hangen …

:, , , , ,

15 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!