Lichtlijnig

Slakkentempo

door op 15 sep 2009 om 14:17 uur, onder dieren, petanque

De afgelopen dagen heb ik mij weer gekweten van mijn taken als webmaster, huisfotograaf en redacteur van het clubblad van jeu de boulesvereniging SVP. Nadat ik gistermiddag het clubblad had afgeleverd bij de drukker, ben ik gisteravond nog even voor een kleine fotosessie naar de baan gegaan. Recentelijk had ik al een paar wedstrijden van SVP 1 en SVP 3 in beeld gebracht op de SVP-site, gisteravond heb ik daar onder het motto ‘gelijke monniken, gelijke kappen’ een fotoserie van SVP 2 aan toegevoegd …

Joop

Het werd een goede avond voor SVP in de afdelingscompetitie. Er werd geconcentreerd en goed gespeeld, en dat was hard nodig ook, want SVP 2 verkeert net als SVP 1 nog altijd in degradatiegevaar. Na de overwinning van gisteravond tegen Boulegoed 1 uit Harlingen lijkt ons tweede team alles nog in eigen hand te hebben.

Dat geldt overigens ook voor SVP 1, dat gisteravond in Steenwijk de uitwedstrijd tegen de But 1 heeft gewonnen. SVP 3 heeft gisteravond met een overwinning in Sneek tegen La Boule au But 3 het kampioenschap in de Tweede Klasse veiliggesteld.
Van harte gefeliciteerd!

Hielsje

Nu ik mijn klussen voor SVP voorlopig heb geklaard, kan ik de komende dagen in alle rust toeleven naar het clubkampioenschap van zondag a.s. De belangrijkste bezigheden zullen denkelijk bestaan uit het gestaag voortgaan met het digitaliseren van een deel van onze elpeecollectie, waar ik vorige week mee ben begonnen. Om niet geheel te verstijven zal ik af en toe een klein kuiertje maken in de tuin, in de hoop een aardig plaatje te kunnen schieten, zoals van deze huisjesslak  …

huisjesslak

En natuurlijk grijp ik de clubavonden van vandaag en vrijdag aan om nog even een paar trainingspartijtjes te spelen met mijn maat Fokke. Om me zondag volledig te kunnen concentreren op het spel, heb ik binnen de club duidelijk gemaakt, dat ik die dag een foto-vrije-dag heb. Als de leden van onze vereniging het van belang vinden, dat er ook van het clubkampioenschap 2009 foto’s in het archief terechtkomen, dan ligt de verantwoordelijkheid daarvoor bij diezelfde leden. Als anderen de foto’s maken, dan plaats ik ze wel …

huisjesslak

:, , , ,

16 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!