Lichtlijnig

Azeven Noord

door op 05 sep 2009 om 16:06 uur, onder bloemen & planten, landschap, wolken

Om even uit te waaien heb ik vanmiddag een fotokuiertje gemaakt bij de pingo aan de oostkant van het nieuwe bedrijventerrein Azeven Noord bij Drachten …

pingo Azeven Noord

Ik hoefde weinig moeite te doen om uit te waaien, want er stond een stevige bries. Daardoor was het niet eenvoudig om een enigszins acceptabele foto te maken van de moerasvergeet-me-nietjes die op de oever van de pingo bloeien …

moerasvergeet-me-nietjes

Midden in het water bloeien bloemetjes, die bij ons in tuin bloeien. Maar hoe heten die bloemetjes …? Ik heb het geweten, maar die kennis is blijkbaar weer geheel vervaagd en verdwenen …

bloemetjes in het water

Als ik dat zo bekijk, kunnen we wel wat van die plantjes verhuizen naar de achterkant van onze nieuwe vijver …

bloemetjes in het water

Iets verderop lukte het me zowaar om ondanks de harde wind een klein vliegje op één van die bloemetjes te kieken …

bloemetjes in het water

Daarna was het de hoogste tijd om terug te gaan naar de auto, want er kwamen weer akelig donkere wolken aan. Ik was net op tijd om een buitje te ontlopen, zodat ik droog, maar heerlijk uitgewaaid weer thuis kwam.

:, , ,

20 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!