Lichtlijnig

Regenverlet

door op 25 aug 2009 om 15:26 uur, onder huis & tuin

Rink meldde zich vanochtend rond tien uur om de werkzaamheden aan onze vijver te hervatten. Maar voordat het zover was, hebben we eerst een korte werkbespreking gehouden onder het genot van een kop koffie. Nadat Rink vervolgens anti worteldoek in de kuil had aangebracht, hebben we gedrieën de grote en zware lap vijverfolie ruwweg op zijn plaats gelegd …

vijver in wording

Daarna heeft Rink zich – tussen de buien door – eerst geworpen op het in de plooi krijgen van de vijverfolie, waarna de vijver deels kon worden gevuld. Terwijl ik wat zat te klussen aan de website van SVP, zijn Aafje en Rink begonnen met de afwerking van de rand van de vijver aan de kant van de klimop met natuursteen en keien …

vijver in wording

Jammer genoeg moest het werk een paar maal worden onderbroken vanwege regen. Toen er vanmiddag even een flinke bui overkwam, was het welletjes. We hebben Rink eerst maar met regenverlet gestuurd, morgen is er weer een dag, en volgens de weersverwachtingen lijkt dat weer een zonnige en droge dag te worden. Met de vijver gaat het intussen alweer de goede kant op, zoals op de foto’s is te zien. Het komt helemaal goed!

vijver in wording

:, , , , ,

18 Comments for this entry

Laat een reactie achter

Zoekt u iets?

Gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf een reactie bij een bericht of neem contact op via de e-mail!